rörmokare i sundsvall

Rörmokare i Sundsvall

Letar du efter pålitliga rörmokare i Sundsvall så har du kommit rätt. Med vårt team av rörmokare i Sundsvall erbjuder vi VVS tjänster av högsta kvalitet för både bostäder och kommersiella kunder. Vår erfarenhet och kunskap inom VVS tjänster ger oss fördelen att ge våra kunder den allra bästa servicen och lösningarna.

Vi utför alla typer av jobb inom VVS m.m. i Sundsvall!

Tillsammans med våra lokala samarbetspartners tar vi oss ann större arbeten som installations- och servicearbeten inom VVS och fastighet. Efter flera års erfarenhet har vi handplockat dom bästa av dom bästa samarbetspartners som:

  • elektriker
  • snickare
  • plattsättare
  • målare m.m.

Det innebär att du slipper kontakta flera olika företag och kan överlåta detta till oss. 

Anlita våra rörmokare för badrumsrenovering i Sundsvall

Vi utför allt från små reparationer till fullständig ombyggnad av ditt badrum, våra auktoriserarade rörmokare i Sundsvall ser till att din badrumsrenovering sker på bästa sätt.

Vi strävar alltid efter att uppnå perfekta resultat och hålla våra deadlines. Dessutom ger vi säkra garantier på våra tjänster.

Rörmokararbeten med ROT-avdrag

Privatpersoner som äger sin bostad och anlitar en rörmokare i Sundsvall kan utnyttja en skattereduktion genom rotavdraget för delar av arbetskraftskostnaden som uppfyller SKV: s regler - endast arbetskraftskostnaden är berättigad till detta avdrag och högst 30-50 procent kan dras av.

Här har kan du läsa mer om ROT-avdrag och vad som gäller.

Nord VVS-Partner firmabil

Rörmokare i Sundsvall med över 10 års erfarenhet

Våra rörmokare har över 10 års erfarenhet av branschen och vi samarbetar med välkända VVS-företag i Sundsvall mellan varven. Genom våra år inom VVS har vi samlat på oss mycket erfarenhet kring problemlösning och kännedom av vad våra kunderna vill ha.

  • Vi innhar giltiga försäkringar och licenser för att genomföra ett proffesionellt och väl utfört arbete.
  • Vi är även Säker vatten auktoriserade vilket innebär att om olyckan skulle vara framme kan du känna dig trygg med att försäkringarna gäller och att du kan få ersättning för dom vattenskador som kan uppstå.

Kontakta oss redan idag för att se vad vi kan göra för er!

Vanliga frågor och svar

Här nedan finner du svar på olika frågor

Kostnaden för våra rörmokare ligger på 500-600 kronor per timme, på grund av deras speciella kvalifikationer som säkerställer att arbetet utförs korrekt och att alla försäkringar gäller.

Vi har en enorm yrkesstolthet till vårt namn. Vi brinner för goda kundrelationer och väl utförda arbeten.

Nord VVS partner AB grundades 2021 i Sundsvall av Magnus och Mårten. Magnus är en rörmokare i Sundsvall med över 10 års erfarenhet inom välkända VVS-företag i Sundsvall. Genom sina år som montör har han samlat på sig mycket erfarenhet kring problemlösning och kännedom av vad kunderna vill ha.

Mårten arbetar som ingenjörskonsult utanför Nord VVS-partner AB och kommer vara det adminisitrativa verktyget i verksamheten. Han är van vid att arbeta med problemlösning i strikta och styrda regelverk.

Vi på Nord VVS-Partner AB är ett auktoriserat VVS-företag och är stolta av att inneha certifiering inom Säker Vatten. Detta innebär att vi arbetar efter de aktuella branschregler som finns. 

Här kan du läsa mer om vad Säker vatten auktorisering är.

Ja det gör vi! Vi har olika tariffer på zoner inom Sundsvall men även utanför Sundsvall.

Många människor är ofta förvirrade över skillnaden mellan en rörmokare och VVS-montör. Svaret är att det inte är någon skillnad – det är bara namnet som är annorlunda. Men de är i grunden samma yrke.

kreditvärdighet bronsAuktoriserat VVS-företag logotype
Antal år i branschen
0+
Samarbetspartners
Tre Jonsson Sundsvall logotypeByggmästarna Sundsvall logotype

Gott rykte & goda relationer

Vi brinner för ett gott rykte och goda kundrelationer där vår målsättning är ett resultat som både kund och hantverkare kan vara stolt över.

Mårten Leanders
Administratör
073 - 546 24 54
Magnus Nyberg
VVS-montör
073 - 385 86 84
kontakt@nvvsp.se
Offert
© 2023 | SitemapsIntegritetspolicy