Badrumsrenovering i Sundsvall

Funderar du på att göra en badrumsrenovering i Sundsvall? Vi kan erbjuda er allt från VVS-service till totala makeovers av badrum. Vi samarbetar enbart med dom bästa av dom bästa hantverkarna som vi handplockat under våra år i branschen. Hos oss kan du räkna med högsta service och bästa kvalitet.

Tänk på detta om du ska renovera ditt badrum i Sundsvall

En renovering av badrummet innebär många val kring funktionalitet, design och komfort. Det finns en del saker att tänka på vid en badrumsrenovation och vad som påverkar priset.

Kompletta badrumsrenoveringar i Sundsvall

Efter flera års erfarenhet har vi handplockat dom bästa av dom bästa samarbetspartners som elektriker, snickare, plattsättare, målare m.m. för att kunna erbjuda kompletta badrumsrenoveringar i Sundsvall. Oavsett om du funderar på att genomföra en ytskiktsrenovering eller totaltrenovering så kan vi hjälpa dig med hela paketet. Det innebär att du slipper kontakta flera olika företag och kan överlåta detta till oss!

Säker vatten auktoriserade

Nord VVS-Partner AB är ett auktoriserat VVS-företag och vi är stolta av att inneha certifiering inom Säker Vatten. Detta innebär att våra rörmokare i Sundsvall arbetar efter de aktuella branschregler som finns. 

Över 10 års erfarenhet inom VVS och badrumsrenoveringar i Sundsvall

Vi har över lång erfarenhet inom VVS och erbjuder vi dig kompletta och professionella badrumsrenoveringar i Sundsvall med omnejd oavsett om du är en företagare eller privatperson. Nya badrum som äldre. Om du önskar att vi ska renovera ditt badrum kan vi hjälpa dig med att ta fram en skiss, planera och ansvarar för hela projektet från början till slut. 

Kontakta oss redan idag för att se vad vi kan göra för er!

Beroende på hur omfattande arbetet är kan andra yrkesgrupper behöva involveras vilket kan dra iväg på kostnaden. Då material och efterfrågan varierar starkt bland våra kunder behöver vi veta mer om just ditt behov för att erbjuda dig en korrekt offert utifrån bästa lösningen, både ekonomiskt och i förståelse för vad du önskar med din badrumsrenovering i Sundsvall.

Här kan du läsa mer om vad ett nytt badrum kostar 2023.

Tiden det tar för att utföra en badrumsrenovering beror helt och hållet på hur omfattande arbetet är. Normalt tar det cirka 7-14 dagar för att renovera ett badrum. Innan vi påbörjar ett arbete lämnar vi alltid en offert som du kan förhålla dig till men sedan finns det givetvis också andra s.k. “dolda faktorer” som kan påverka priset. 

Vi säger till i god tid om arbetet medför extra arbete. Vårt måtto är att arbeta effektivt utan att tumma på kvalitet. 

Att renovera ett badrum kräver noggrann planering och övervägande av alla inblandade element, inklusive VVS, el, målning, snickeri och kakel. I denna steg-för-steg-guide får du reda på hur vi går tillväga för att renovera badrum.

Säker vatten är en organisation som ägs av alla firmor som ingår i auktorisationen och jobbar aktivt för att analysera och utvärdera när olyckan varit framme samt testa produkter så att återkommande risker och framtida olyckor kan undvikas. 

Om olyckan skulle vara framme kan du som ägare av fastigheten känna dig trygg med att försäkringarna gäller och att du kan få ersättning för dom vattenskador som kan uppstå.

Här kan du läsa mer om Säker Vatten auktorisering

kreditvärdighet bronsAuktoriserat VVS-företag logotype
Antal år i branschen
0+
Samarbetspartners
Tre Jonsson Sundsvall logotypeByggmästarna Sundsvall logotype

Gott rykte & goda relationer

Vi brinner för ett gott rykte och goda kundrelationer där vår målsättning är ett resultat som både kund och hantverkare kan vara stolt över.

Mårten Leanders
Administratör
073 - 546 24 54
Magnus Nyberg
VVS-montör
073 - 385 86 84
kontakt@nvvsp.se
Offert
© 2023 | SitemapsIntegritetspolicy