Badrumsrenovering i Sundsvall

Går du i tankarna om att renovera ditt badrum?

Att kliva över tröskeln in till det lugna badrummet, där många spenderar mycket tid under både morgon och kväll, kan vara en lättnad för många. 

Renovering av badrum innebär många val kring funktionalitet, design och komfort. Går du i tankarna om att renovera ditt badrum i Sundsvall med omnejd bör du läsa vidare!

Är det dags att renovera badrummet?

Inom badrumsrenoveringar kan vi erbjuda er allt från service till totala makeovers av badrum. Om du tänkt att du ska renovera om badrummet kan vi även hjälpa till med omledning av rör m.m. 

Med hjälp av våra erfarna rörmokare och noggrant utvalda samarbetspartners kan du räkna med högsta service, bästa kvalitet till rimliga kostnader. 

Vad kostar badrumsrenovering?

Då kostnaden är en viktig faktor har vi en lösning som passar för dom flesta plånböckerna. Det finns många saker som påverkar priset. Ny dusch eller badkar, golvvärme, plattsättning, kakel, klinker, handfat, ny belysning, målning/tapetsering, mattläggning, nytt tätskikt m.m.

Beroende på hur omfattande arbetet är kan andra yrkesgrupper behöva involveras vilket kan dra iväg på kostnaden. Då material och efterfrågan varierar starkt bland våra kunder behöver vi veta mer om just ditt behov för att erbjuda dig en korrekt offert utifrån bästa lösningen, både ekonomiskt och i förståelse för vad du önskar med din badrumsrenovering.

Obs! Tänk på att om du är en privatperson så har du rätt till ROT avdraget!

Hur lång tid tar en badrumsrenovation?

Tiden det tar för att utföra en badrumsrenovering beror helt och hållet på hur omfattande arbetet är. Normalt tar det cirka 7-14 dagar för att renovera ett badrum. Innan vi påbörjar ett arbete lämnar vi alltid en offert som du kan förhålla dig till men sedan finns det givetvis också andra s.k. “dolda faktorer” som kan påverka priset. 

Vi säger till i god tid om arbetet medför extra arbete. Vårt måtto är att arbeta effektivt utan att tumma på kvalitet. 

Vi anlitar hantverkare för kompletta renoveringar

Efter flera års erfarenhet har vi handplockat dom bästa av dom bästa samarbetspartners som elektriker, snickare, plattsättare, målare m.m. Det innebär att du slipper kontakta flera olika företag och kan överlåta detta till oss. 

Säker vatten auktoriserade

Vi på Nord VVS-Partner AB är ett auktoriserat VVS-företag och är stolta av att inneha certifiering inom Säker Vatten. Detta innebär att vi arbetar efter de aktuella branschregler som finns. 

Säker vatten är en organisation som ägs av alla firmor som ingår i auktorisationen och jobbar aktivt för att analysera och utvärdera när olyckan varit framme samt testa produkter så att återkommande risker och framtida olyckor kan undvikas. 

Om olyckan skulle vara framme kan du som ägare av fastigheten känna dig trygg med att försäkringarna gäller och att du kan få ersättning för dom vattenskador som kan uppstå.

Regler kring badrumsrenovation

Det finns en del regler kring krav och funktioner som gäller för ett badrum och det är Boverket som bestämmer detta. På denna sidan kan du ta del av 10 bra tips kring badrumsrenovering.
Kom även ihåg att prata med ditt försäkringsbolag då de kan ha krav och riktlinjer på hur du ska följa de regler som gäller när det är dags att renovera. 

Över 10 års erfarenhet inom VVS och badrumsrenovationer i Sundsvall

Vi har över lång erfarenhet inom VVS och erbjuder vi dig kompletta och professionella badrumsrenoveringar i Sundsvall med omnejd oavsett om du är en företagare eller privatperson. Nya badrum som äldre. Om du önskar att vi ska renovera ditt badrum kan vi hjälpa dig med att ta fram en skiss, planera och ansvarar för hela projektet från början till slut. 

Kontakta oss redan idag för att se vad vi kan göra för er!

Gott rykte & goda relationer

Vi brinner för ett gott rykte och goda kundrelationer där vår målsättning är ett resultat som både kund och hantverkare kan vara stolt över.

Mårten Leanders
Administratör
073 - 546 24 54
Magnus Nyberg
VVS-montör
073 - 385 86 84
kontakt@nvvsp.se
Nord VVS-Partner AB
Org-nr: 559309-6422
Bunsta 108, 862 94 Njurunda